Майже дорослі – випуск у ХГПА.

1806

Майже дорослі. Випускники гуманітарної академії отримали дипломи. Цьогоріч  з відзнакою закінчили навчання 52 студенти. Учбовий заклад у новому навчальному році запроваджує 4 нових спеціальності.  А нинішні випускники вже забезпечені роботою, кажуть в академії.

Святкові сукні,солідні краватки,схвильовані обличчя та квіти. Більше двохста випускників з трьох факультетів академії нині отримують дипломи про закінчення навчання. Для декого це – лише черговий етап в начальному житті. До прикладу, філолог Володимир завершує 4 курс.Не заперечує – в академії хлопців-студентів набагато менше. Нині юнак із захопленням розповідає про студентське життя та планує навчатись далі.

Для володарки червоного диплома Ірини шість років навчання в академії сплили швидко. Тепер дівчина мріє про роботу з дітьми, адже навчалась за спеціальністю « Дошкільна освіта».

Освітній заклад сприяє працевлаштуванню своїх випускників. Тож диплом – не лише доказ успішності, а й гарна передумова на гарантовану роботу. А у  наступному навчальному році виш планує розширити перелік спеціальностей.

Окрім бакалаврів, дипломи про закінчення навчання у педагогічній академії отримали і магістри.

 

" " " "