Медики міста взяли участь у акції «Жива бібліотека».  

826

Книги, які говорять.  Медики міста взяли участь у акції «Жива бібліотека».   Вони відповідали на запитання  як професійного так і особистого характеру.   Кожен охочий міг обрати тему за власним вподобанням та обговорити її з лікарем.

У міській центральній бібліотеці таку акцію  проводять не вперше.  « Живими книгами» вже стали 30 відомих хмельничан.    Медичну тему  обрали до Всесвітнього дня здоров’я.  Крім того, читачі неодноразово хотіли поспілкуватись  саме  з  лікарями.

«Живими книгами» стають люди різних професій, які мають певний статус та особливі досягнення. Адже вони можуть допомогти та надихнути своїх співрозмовників.   Головний лікар Хмельницької міської дитячої лікарні Наталія Зимак за фахом генетик.  Зізнається, стати живою книгою було досить неочікувано. Але таке спілкування – це досвід для обох учасників діалогу.

Діана Юркова одна з тих, хто спілкувався з генетиком. Дівчина навчається на психолога. Такі заходи відвідує постійно. Каже , живе спілкування це цікаві знайомства та  нові знання

Також участь у проекті взяли психолог, судмедексперт та лікар-невролог.  За два тижні  акція відбудеться знову, де на читачів чекають нові історії та герої .

" " " "