Ментальна арифметика.

893

Школярі з Хмельниччини поїдуть до Туреччини. 4 квітня у Хмельницькому відбулася конкурс з уміння швидко рахувати трьохзначні числа. Та головною подією цього дня стало нагородження переможців національної олімпіади з ментальної арифметики. Цього року та й взагалі вперше школярі Хмельниччини вибороли одразу три призових місця.  І вже незабаром представлятимуть Україну на міжнародному рівні.

Учень, тренер та батьки. Така формула успіху дитини у ментальній арифметиці. Швидкочитанню та рахуванню вже майже два роки навчають у центрі розвитку дитини «Pixel». Однієї із перших учениць була Анастасія Третяк.

Розпізнала цікавість до точних наук мама дівчинки. І ще до закінчення першого класу віддала доньку на додаткові заняття до центру розвитку «Pixel». Перші результати побачила вже через два місяці. Нині пишається перемогою доньки у національній олімпіаді і готує валізи, адже за кілька місяців поїдуть до Туреччини.

Для Хмельницьких школярів – це вагома перемога, адже вперше одразу троє учнів представлятимуть Україну на міжнародній олімпіаді.

Високі результати учнів, які вони продемонстрували на національній олімпіаді, наочно показують дієвість та ефективність обраної програми навчання.

На навчання за заявами приймають дітей від п’яти до чотирнадцяти років. Заняття відбуваються один раз на тиждень у вікових групах, в яких не більше ніж 6 учнів. В інші дні вони тренуються на спеціальній онлайн-платформі, де кожен учень має особистий кабінет. Методика схваена на найвищому мінстерському рівні. Приміщення центру розвитку «Pixel. Ментальна арифметика Indigo Mental Training Club» знаходиться за адресою провулок Нижній Береговий, 2.

" " " "