Мешканка Хмельниччини організувала нарколабораторію: амфетамін збувала в оптових масштабах

Правоохоронці викрили та припинили діяльність підпільної нарколабораторії, на котрій виготовляли амфетамін в особливо крупних розмірах

882

На Хмельниччині оперативники управління боротьби з наркозлочинністю викрили та припинили діяльність підпільної нарколабораторії, на котрій виготовляли амфетамін в особливо великих обсягах. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Злочинне виробництво організувала прямо в себе вдома 30-річна жителька одного з селищ у Хмельницькому районі. Виготовлений амфетамін реалізовувався оптовими партіями приблизно по 50г, заздалегідь домовившись з потенційними клієнтами.

Зловмисницю впіймали на гарячому, як раз коли та збувала чергову партію наркотику підставній особі.

В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваної правоохоронці виявили необхідне лабораторне обладнання, аналітичні ваги, блокноти з записами необхідних пропорцій прекурсорів, інгредієнті, а також кошти, отримані від реалізації наркотику.

Варто зазначити, що перед затриманням жінки оперативники зафіксували та задокументували декілька фактів збуту “зілля”. Загальна вартість партій перевищила 80 тисяч гривень.

Читайте також: У Нетішині водій у стані наркотичного сп’яніння злетів у канаву

Слідчі слідчого управління вже оголосили їй підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці працюють над встановленням усього кола кримінальних зв’язків підозрюваної. Також вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

" " " "