«Ми – олімпійці»: баскетбол 3*3 у Хмельницькому .

1667

«Ми – олімпійці». Цього року вперше у Хмельницькому відбувся турнір з вуличного баскетболу. Досі, звісно, стрітбольних поєдинків було вдосталь, втім лише для старших учасників. А ось у молодших своїх змагань не було, щоправда до цього літа. Тепер хлопці віком від 14-ти до 18-ти років мають свій турнір з грамотами та кубками.

«Ми – олімпійці». Змагання з такою назвою у Хмельницькому відбулися вперше. Окрім того, це перший турнір з вуличного баскетболу у поточному році.

До цього, звісно, стрітбольних турнірів у Хмельницькому було вдосталь, втім лише для старших учасників. А ось у молодших своїх змагань не було, щоправда до цього літа.

Тепер хлопці віком від 14-ти до 18-ти років мають свій турнір з грамотами та кубками. Позмагатися у першому виявили бажання шість команд.

А ось наступного року, переконані, турнір стане більш відомим, відповідно і учасників буде більше. Не натішиться розвитком вуличного баскетболу обласне управління молоді та спорту. Каже, відколи баскетбол 3*3 став олімпійським видом – свого олімпійця мати зобов’язані.

Наступний турнір з вуличного баскетболу відбудеться вже цієї суботи. Щоправда, гратимуть не діти, а дорослі. У рамках еко-фестивалю «Green Fest» пройде етап Чемпіонату України з баскетболу 3*3. До Хмельницького завітають декілька команд з різних куточків країни, серед них є місцеві. Підтримати та повболівати за своїх можна 24-го червня на території міського пляжу.

 

" " " "