Додому – з гарячого фронту.

1372

Додому – з гарячого фронту.  Бійці однієї з військових частин Хмельниччини, що забезпечує технічним оснащенням Збройні Сили України – повернулися із зони АТО.  Там вони несли службу  у складі 25-тої повітряно-десантної  бригади.  Зустрічали  захисників побратими, друзі  й близькі.

Стройовим кроком виходять на плац бійці військової частини, що у Грузевиці.  Нині вони повернулися із гарячого українського Сходу. Там у складі 25-тої повітряно-десантної  бригади  захисники майже рік боронили Батьківщину від російських окупантів.  Усі поставленні завдання військовослужбовці  виконали  й приїздили на Хмельниччину  у повному складі.

Військові кажуть, – ворог  постійно тримав їх у напрузі.  Провокації  зі сторони терористів відбувалися неодноразово.  Й попри мінські угоди, їх зброя фактично не замовкала.

Але вони гідно трималися  задля майбутнього України і їхніх сімей. Чимало рідних нині прийшли зустріти своїх захисників. Пані Наталя не приховує сліз.  Дев*ять  довгих місяців вона чекала з фронту свого племінника – Олександра.

Для Олександра це перше відрядження на фронт.  До війська хлопець пішов добровільно – підписав контракт із Збройними Силами.  Каже, коли в Україні палає  війна –  просто не можливо залишатися осторонь.

Від початку війни –  більшість особового складу тутешньої  частини несла службу  у зоні бойових дій.  Там  бійці забезпечують технічним оснащенням підрозділи Збройних Сил.

Частина тутешнього особового складу  продовжує виконувати бойові завдання на Східному фронті.

 

" " " "