Віддайте обіцяне.

1501

Віддайте обіцяне. Сьогодні під Хмельницькою обласною державною адміністрацією з’явився намет. Поставили його  учасники  антитерористичної операції, котрі вимагають надати їм конституційне право на отримання двох гектарів землі для ведення особистого селянського господарства. Бійці кажуть, прийшли, бо вже набридло знущання та відкладення земельного питання у бюрократичну шухляду стола.

Андрій Павлюк ще в 2014-у став на захист нашої батьківщини разом із тисячами добровольців. Чоловік був у всіх гарячих точках навколо Донецького летовища. Каже, там воювали із ворогом, тут вже доволі довгий час воюють із бюрократичною системою та нечистими на руку чиновниками.

Таких, як пан Андрій, які ще досі не отримали землі, є близько сотні. І це тільки ті, які знаходяться в цій організації. По області ця цифра в рази більша, це не рахуючи тих бійців, які зараз знаходяться на передовій.  Аби люди не оббивали пороги всіх інстанцій, як це доводиться робити цим військовим, добровольці мають власний план дій, який, за їхніми словами, дозволить закрити земельне питання.

До намету, який поставили добровольці, на діалог із людьми вийшли обласні посадовці. Заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації каже, питання  потрібно вирішувати, але виключно в законний спосіб.

Кілька днів тому сили набрала   постанова уряду, яка і без того погіршить ситуацію навколо видачі землі як атовцям, так і простому громадянину. Тому в адміністрації  вже працюють над пропозиціями, аби внести відповідні зміни.

Декілька днів тому бійці вже висловлювали свою позицію під стінами держгеокадастру. Тепер, переконують,  будуть стояти під стінами адміністрації доки питання не вирішиться.

 

" " " "