Юні розумники та розумниці мандрують Україною.

1096

Юні розумники та розумниці мандрують Україною. Високий інтелект – це не лише грамоти та подарунки, а й незабутні подорожі.  За сприяння благодійного фонду Сергія Лабазюка « Ми поруч»,  переможці всеукраїнських олімпіад  вирушили до міста Лева.    Такі поїздки  є традиційними.  Цьогоріч  культурну столицю України відвідали близько 50 школярів Хмельницького та Волочиського районів.

Ще трохи сонні, але сповненні бажання побачити столицю Галичини,  юні науковці  Хмельницького та Волочиського  районів   вирушають  на  екскурсію до Львова.  Усі ці діти є членами    Малої академії наук України.   Марина Мельник навчається у дев’ятому класі    Ружичанського НВК.   Дівчинка  захоплюється літературою та математикою. Неодноразово займала призові місця на Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах

Підтримка  підростаючого  покоління, сприяння культурному та фізичному розвитку молоді  є одним із пріоритетних напрямків  роботи благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч».  Виключенням не стала й поїздка у місто Лева

Загалом до Львова поїхало близько  50 призерів  всеукраїнських олімпіад.  Також   переможці традиційного конкурсу «Моя сім’я – моя країна»  провели день у Хмельницькому аквапарку. Також для них приготували солодощі та екскурсію містом.

У благодійному фонді зазначають, така підтримка триватиме і надалі. Адже від того, які цінності прививаються дітям, залежить  майбутнє України.

" " " "