Місцеві волонтери продовжують допомагати людям

1101

Позаду два місці жорсткого карантину. З 11 травня його частково почали послаблювати, залишивши обмежувальні заходи. Та певним категоріям людей і досі рекомендують залишатися дома, аби не наражатися на небезпеку. Тому волонтери продовжують активно працювати, аби допомогти. Як долучитися до благодійної ініціативи ?

Волонтери, представники влади, благодійні організації продовжують допомагати людям під час пандемії. Протягом двох місяців значна частина містян знаходиться у скрутному становищі. Частина залишилася без коштів на продукти харчування, інші бояться виходити із дому. Останні – це люди, які через стан здоров’я та поважний вік залишаються у зоні ризику. За два місці карантину активісти змогли налагодили співпрацю з потребуючими, але зайві руки та гроші завжди стануть у нагоді.

Значна частина волонтерів працює на доставку. Тобто- люди оплачують власні замовлення. Єдина перевага –доставкабезкоштовна. Звісно, трапляються випадки, коли люди не в змозі придбати собі навіть найнеобхідніших продуктів.

Замовлення волонтери приймають у телефонному режимі. До них можуть звернутися як одинокі люди, так і бажаючі поповнити лави активістів.  Останні потрібні для адресної допомоги.

Зв’язатися із волонтерами можна, зателефонувавши за номерами:

 0632740692   або   0682751479

 

" " " "