Місцеві вибори у Хмельницькому стартували

811

Місцеві вибори у Хмельницькому стартували. О восьмій ранку дільниці відчинили двері для охочих проголосувати. Нині суттєву увагу там приділяють заходам безпеки. Без маски та проходження температурного скринінгу до кабінки не пускають. Як проходить процес волевиявлення, чи є перші порушення і як активно роблять свій вибір хмельничани?

На годиннику майже восьма. За мить виборчі дільниці у Хмельницькому розпочнуть роботу. І хоча двері ДВК ще на замку – на вулиці вже чекають охочі проголосувати.

Пані Антоніна зізнається, в місцеві вибори – вірить. Чекає на зміни, бо жити у власній країні стаєдедалі важче. Тож попри пандемію – на дільницю прийшла без вагань. Бо кожен голос, певна, важливий.

А ось пані Галина – не така оптимістична. Хоча на вибори прийшла, утім особливих сподівань на них – не покладає.

Тим часом ДВК, що дитячо-юнацькому центрі мікрорайону Ракове, відкриває двері для перших виборців. А їх попри ранню пору – не мало. Усі в масках, бо без засобів захисту на дільницю – зась. Перш, ніж проголосувати проходять температурний скринінг.

Заходи безпеки, каже голова ДВК,передусім.

А це ще одна дільниця в мікрорайоні Ракове. Відкрилася без запізнень, о восьмій. За пів години роботи – тут прийняли достатньо виборців, каже голова.

До кабінок є черги. Хмельничани одне за одним – роблять свій вибір.

На дільницях у Хмельницькому поки спокійно. Утім проблеми все ж виникають. Приміром на дільниці, що в 19 школі на Ружичній, не дорахувалися шістсот бюлетенів. Там запевняють, –  ситуацію вже владнали.

Нині на дільниці триває процес голосування. Усе спокійно і без ексцесів, – додає голова. Принаймні поки що, адже попереду – ще багато годин роботи.

" " " "