Міська рада відзначила кращих спортсменів .

2082

Третє місце у Європі з легкої атлетики, така ж медаль з веслування. Міська рада відзначила Марину Бех та Інну Грищун. Нещодавно дівчата повернулися з європейських змагань. На молодіжному турнірі з легкої атлетики Марина Бех зупинилася за крок до срібла. Інна ГрищУн у складі української четвірки на чемпіонаті з веслування на байдарках та каное показала такий же результат.

Нещодавно Марина Бех повернулася з молодіжного чемпіонату Європи з легкої атлетики. Україну, у тому числі, Хмельниччину Марина представила гідно. Додому спортсменка повернулася з бронзовою нагородою. Щоправда, каже, результатом таким не те що не задоволена, а розчарована.

Декілька сантиметрів до срібла не вистачило і Інні Грищун. На чемпіонаті Європи з веслування на байдарках та каное дівчина у складі української четвірки припливла третьою. Такий результат, каже, тішить і її, і тренера.

Що одна, що інша – дівчата готуються до чемпіонатів світу і, звісно, сподіваються тільки на найвищі нагороди. Такі старання та досягнення міська рада тільки підтримує. Мовляв, сприяти будуть у всьому.

За вагомий внесок у спортивний розвиток Хмельницького дівчат відзначив міський голова. При цьому, Олександр Симчишин наголосив, у стіни свого кабінету запрошує тільки найкращих. Тому для Марини та Інни його двері завжди відкриті.

Над медалями дівчата працюють щоденно. Переконані, виснажливі тренування увінчаються успіхом і додому повернуться з найвищими нагородами. А, це, до слова, ще один привід зустрінуться у стінах мерського кабінету.

 

" " " "