Реконструкція майдану.

1363

Реконструкція майдану Незалежності. Хмельничан покликали обговорити, як має виглядати головна площа міста. Зараз там застарілі фонтани, потрісканий асфальт та сліди від вигулу собак. Що має бути  візитівкою міста –  вирішували  архітектори, представники житлово-комунального господарства та журналісти. Пересічних жителів міста на обговорення прийшло мало.

Собаки, діти, велосипедисти та мітингарі  – усіх приймає хмельницький майдан. Нині це місце не лише для відпочинку, а й для урочистих подій. Проте радянські фонтани доживають свого віку, любителі скейту катаються прямо під стінами адміністрації, тож головна площа потребує оновлення. Житлово-комунальне господарство міста вирішило запитати подолян, в який бік рухатися під час реконструкції. Та на живе обговорення на площу прийшло не надто багато людей – більшість журналісти.

Тож поки на кошторисну документацію виділили 100 тисяч гривень. Обговорення тривають- хмельничан запрошують додавати свої пропозиції в інтернеті. Поки ж тут пропонують розробити не лише нові фонтани, а й зони відпочинку.

Майдан має бути сучасним місцем, що формуватиме думку гостей про Хмельницький. З наступного року  міська рада має виділити кошти на втілення ідей подолян. Як їх поєднати – думатимуть архітектори.

 

" " " "