Міська телефонна лінія.

1414

Якість житлово-комунальних послуг та  медична реформа. Такі основні питання, з якими звертаються подоляни до місцевої влади. Щоразу тисячі прохань проходять перевірку, хоча не завжди факти, викладені у скаргах підтверджуються. 

Холодна весна стала причиною зростання боргів населення за опалення . Закінчення періоду дії субсидії викликало нарікання у жителів приватного сектора.

На телефонну лінію зверталися і пацієнти місцевих амбулаторії. Кажуть, не всіх медзакладах можна отримати консультацію без черг. Як каже, заступник міського голови,  Хмельницький  є центром госпітального округу. Тож  тут впродовж  2 років планують оновити приміщення  дитячої лікарні.

Вже за декілька тижнів розпочнеться оздоровча кампанія. У 2017 році  в місті планують оздоровити більше тисячі дітей. Наразі комунальний табір «Чайка»  перебуває в стані ремонту.

Табір на базі природного заповідника «Атлантида» на Кам’янеччині  вже скоро зможе прийняти хмельницьких дітлахів. Зараз про такий відпочинок домовляються місцеві посадовці.

 

 

" " " "