21 породілля та 22 малюки.

1601

21 породілля та 22 малюки. 16 травня ще зовсім слабкі молоді матері у лікарняних халатах отримували вітання від міського голови. На День матері ці жінки подарували 22 нових життя.  Такої кількості малюків у Хмельницькому міському перинатальному центрі не очікували. Здивувалися навіть лікарі, але персонал із навантаженням впорався добре. Усі здорові та чекають на виписку.

 Народження дитини – завжди свято для батьків. А народити у День матері – подвійне свято. Так і сталося у родині Світлани. 14 травня, о п’ятій годині ранку, народилася донька Вікторія.

Разом із Світланою відчули щастя материнства ще 20 жінок. Така кількість малюків – новий рекорд Хмельницького міського перинатального центру. Раніше доводилося приймати пологи близько десяти дітлахів за добу. А у цю неділю, коли містяни святкували День матері, на світ з’явилося 22 малюки – 13 хлопчиків та 9 дівчаток. Цьогоріч  молодих матусь вітав міський голова.

Як розповідає головний лікар, персонал лікарні працював в посиленому режимі та із незвичним навантаженням вдалося впоратися без ускладнень.  Усі діти здорові, а від того і щасливі батьки, що найголовніше у роботі лікаря.

Також у центрі встановили новий мамограф. Він допомагає визначати будь які утворення на ранніх стадіях.

 

" " " "