Міська влада презентувала поліціянтам автомобіль

1369

Хмельницький відділ поліції – з новесеньким Renault. Автівку з салону правоохоронцям презентувала влада обласного центру. Його придбали у рамках дворічної програми про співпрацю із головним управлінням Нацполіції в області. Міський голова каже, сподівається, недешевий подарунок допоможе в роботі відділу превенції, себто запобігання – саме його співробітникам пощастить сидіти за кермом автівки.

Майже півмільйона з міського бюджету і в автопарку Хмельницького відділу поліції красується новесенький рено. Службовий автомобіль як з картиночки купили для відділу превенції. Його працівникам вже незабаром пощастить посидіти за його кермом.

Головний правоохоронець обласного центру не приховує, потреба в автомобілі була нагальною. Зважаючи на це, від імені усього колективу, щиро дякує і депутатам, і меру міста за відчутну підтримку та розуміння.

У тому, що слово правоохоронця – кремінь, мер обласного центру навіть не сумнівається. Каже, міська влада не даремно затвердила програму про співпрацю з поліцейськими. Не відступаючи від неї і працює.

 

" " " "