Міський турнір з волейболу пам’яті  Героїв Небесної Сотні.

1012

Грають ветерани. У Хмельницькому відбувся турнір з волейболу. Участь у спортивних змаганнях взяли близько десятка команд. Такий захід  в обласному центрі проводиться третій рік поспіль. До його організації долучився і благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч».

 Третій рік поспіль у Хмельницькому проходить обласний турнір з волейболу у віковій категорії 50+. Цього річ за першість зібралося позмагатися близько десятки команд. Запекла боротьба на спортивному майданчику точилась під час кожного поєдинку. Однак, фортуна цього дня була на боці команди «Літма». Для них – володарів першого місця перемога у цьогорічному турнірі вже стала другою. Минулого року спортсменів також вибороли кубок першості.67-річний Павло Гринчук – один із найстарших учасників команди. Чоловік розповідає, намагається постійно тримати себе у формі, тим самим мотивує займатися й своїх колег по полю. Відтак, не забарились і результати.

Лише декілька результативних подач не вистачило команді ветеранів 25-ї школи – спортсмени у турнірі посіли друге місце. Тож наступного року обіцяли підготуватись ще краще для спортивного змагання.

Долучився до організації спортивного свята і благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Ветерани отримали грамоти та подарунки , а також гарний стимул для подальшої участі у турнірі.

Подібні заходи, кажуть ветерани, змушують тримати себе у формі та подавати приклад для молодого покоління. А підтримка благодійників – хороша традиція, що гуртує ветеранів на одному спортивному майданчику.

 

 

" " " "