Як тати у футбол грали

905

Вболівальники – на поле, гравці – на трибуни. У Хмельницькому батьки вихованців «Новатора» змагалися у футболі. Традиційно обмінюються ролями вони один раз у рік на день народження рідного клубу. Так цьогоріч батьківський турнір відбувся вже вп’яте та об’єднав вісім команд, кожну з яких очолював тренер дітей. До слова, наставник у грі, більше того – не на лаві запасних, а з м’ячем – одна з вимог турніру.

Яскраво, вражаюче та емоційно. Саме у Хмельницькому у футболі змагалися батьки вихованців «Новатора». Зазвичай вони за своїх чад вболівають з трибун, сьогодні ж ролями обмінялися.

Цього року батьківський турнір відбувся вже вп’яте та об’єднав вісім команд, кожну з яких очолював тренер дітей. До слова, наставник у грі, більше того – не на лаві запасних, а з м’ячем – одна з вимог турніру.

А результат наступний. Цього року команда Вадима Крохана у батьківському турнірі грала вперше, втім перший млинець таки вдався. Щоправда, зізнається тренер, перемогти було не просто, адже усі суперники досить сильні.

Більше того, татусі тай дідусі мали ще одну можливість побути для своїх чад не лише підтримкою з трибун, а й прикладом на полі.

Та не татусями єдиними. Вже зовсім скоро у футболі змагатимуться мами вихованців «Новатора».

 

" " " "