МІСТО ПРОФЕСІЙ

636

Всеукраїнський проєкт “Місто професій» розгорнувся у сквері імені Шевченка. Тут зібралися представники 70-ти найрізноманітніших професій, аби діти мали змогу спробувати себе у тій чи іншій діяльності. Для участі у проєкті видавали паспорти, куди згодом ставили відмітку про опанування професії.

Патрульні поліцейські долучилися до проєкту із декількома різними локаціями. Так діти мали змогу не лише дізнатись цікаві факти про професію, а й навчатись правил дорожнього руху.

Вперше до проєкту долучились представники судової охорони. Тут дітей навчали користуватись спецзасобами, показували прийоми самооборони та засоби  індивідуального захисту.

Чималої уваги до себе привернули локації рятувальників та пожежників. Не надовго, та все ж дітлахи ставали водіями пожежного автомобіля та  пожежниками.

Опановувати професії діткам неабияк сподобалось, у трудових паспортах щонайменше 5 відміток. Відвідавши локації пожежників, рятувальників, кінолога, та отримавши відмітку поліцейського, цей хлопчина вирушив навчитись самообороні у судової охорони.

Завдяки таким заходам діти можуть побачити та навіть відчути на собі усе різномаїття діяльностей, і у майбутньому зробити правильний вибір професії.

 

 

" " " "