“VINLADYFEST”. ЖІНКИ В БІЗНЕСІ

402

Бізнес форум “ВінЛедіФест ” відбудеться 17 вересня у місті Хмельницькому. Захід спрямований на жінок, які присвятили своє життя підприємництву або тільки починають свій шлях у малому чи середньому бізнесі.

Бізнес форум “ВінЛедіФест” – захід, що має на меті підтримати та розвинути малий і середній бізнес. Захід ініційований організацією Ковід-19 Бізнес Клініка у рамках проєкту “EU4Businnes”. Також підтримку надають уряд Німеччини та Європейський Союз. Організаторка Надія Лисецька каже – жінка в бізнесі може досягати висот.

Платформу “Жінки в бізнесі” заснували у  2019. Вона має 9 регіональних представництв. Одне із них є у нашому місті.

За словами організаторів, цього року вирішили провести подібний захід у Хмельницькому. Попередньо його провели у Вінниці та Тернополі. Сам бізнес форум відбудеться вперше у обласному центрі. А партнерами стали Хмельницька міська рада.

Під час форуму будуть зустрічі зі спікерами  – підприємцями, психологами, бізнес-тренерами тощо. А ще у програмі будуть дві панельні дискусії.  В одній з них братиме участь і Хмельницький міський голова. Мова піде про успішних жінок.

Учасники можуть взяти участь у форумі онлайн та офлайн. Для цього необхідно зареєструватись на сайті Бізнес Піпл Клаб або через подію у соцмережі.

" " " "