9-Й ЄВРОПЕЙСЬКИЙ КОНГРЕС МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

213

Економіка, бізнес, менеджмент, суспільство, фінанси, сталий розвиток та міжрегіональне співробітництво. Цьогорічний 9-тий Європейський конгрес місцевого самоврядування поділений на п’ятнадцять напрямків. Найбільш потрібні для України залишається децентралізація,  відновлення територій та безпекові гарантії.

Чимало тем панельних обговорень стосувалися розвитку та підтримки бізнесу. Порушили питання під час конгресу щодо ролі жінки у органах державної влади. Активну участь на цих майданчиках взяла голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

9-тий конгрес, який стартував 4-го березня у Європейському Союзі, зібрав більше двох з половиною тисяч учасників. Зокрема, керівників місцевих органів влади, регіональні еліти, представників державного управління, громадські організації та бізнес зі всієї Європи. Україну представляли 150-т делегатів. Основна тема зібрання «Майбутнє децентралізації в мінливому світі».

Такий майданчик – це можливість обговорити важливі теми, зміцнити співпрацю із партнерами та пошук нових донорів для підтримки та відбудови України.

" " " "