ДЕНЬ ЛЮБИТЕЛІВ СПІЛКУВАННЯ ТА КЕРМА

298

Психологи, механіки, порадники та в першу чергу водії. Таксисти стали частинкою життя кожного українця. За лічені хвилини ці люди доправлять клієнта з точку А в точку Б, перевезуть вантажі, та створять всі комфортні умови для переміщення.

Кожен день таксиста не схожий на попередній, щодня водій має завдання, які повинен виконати обов’язково. Для Романа чистий та технічно справний автомобіль став звичним ділом, без якого не починається робочий день. Найголовніше що навчила робота у таксі це витримка.

Щоб займатися перевезенням людей знати маршрути та мати автомобіль замало. Професія  таксиста це вміння виходити з різних ситуацій, швидко діяти. Ці люди не з чуток знають, що таке солідарність. А ще вони як ніхто знають кожен куточок міста, і помічають кожен недолік.

22 березня, в далекому 1907-му році на вулиці Лондона, на обслуговування по індивідуальному перевезенню пасажирів виїхали перші автомобілі, обладнані спеціальними лічильниками, відомими нам зараз як таксометри. З того часу і до нині служби таксі щодня мають численну кількість пасажирів. Та бути справжнім таксистом може тільки той, хто дійсно любить автомобілі.

" " " "