ДО ТАБОРУ «ECO LIFE «ЗБРУЧ» ПРИЇХАЛИ ВІДПОЧИВАТИ ДІТИ ІЗ ТРЬОХ ГРОМАД ОБЛАСТІ

350

Затишний табір «Eco Life «ЗБРУЧ» на тиждень стане домом для цих дітей військовослужбовців. За кілька днів у відпочивальників табору уже море вражень.

Загалом до табору на чергову зміну прибули 65 дітей з трьох громад області. Усі вони – із родин військовослужбовців. Нові враження діти отримають від цікавих розваг. А їх тут, серед мальовничої природи безліч.

Це вже восьма зміна за початок оздоровчого сезону у таборі. У дружній атмосфері діти знайомляться на насолоджуються літом. Адже це найкращий час для розваг.

Діти Гвардійської, Лісовогринівецької та Чорноострівської громади уже розділились на загони. Зі своїми девізами та командирами готові до нових розваг та знайомств. А дорослі їм у цьому допоможуть.

Як кажуть у таборі, кожна зміна цікава та особлива. Усіх дітей гуртує бажання найшвидшого закінчення війни. Малеча щира та допитлива, а підлітки – стримані та виховані.

Завдяки продовженню проєкту  «Поділля мрій» благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч»  уже понад 6 сотень дітей оздоровилось у таборі «Eco Life «ЗБРУЧ» цьогоріч.

Табір «Eco Life «ЗБРУЧ» це місце щасливого дитинства, нових вражень та незабутніх знайомств.

" " " "