Два мільйони на 70 проектів…У Хмельницькому триває голосування за Громадські проекти

1017

Два мільйони на 70 проектів…У Хмельницькому триває голосування за Громадські ініціативи. Першопочатково хмельничани зареєстрували аж 82 ідеї, та дванадцять з них відбракувала конкурсна комісія. На решту – сім десятків проектів – потрібно понад сім з половиною мільйонів гривень, а з бюджету виділяють тільки два. Тому перемогти мають найкращі, і їх визначать самі хмельничани своїм голосуванням, що триватиме до 25 листопада.

Приймали заявки на участь у Громадських ініціативах від кінця серпня до двадцять шостого вересня. Так назбиралося аж вісімдесят два кейси, з них відбір конкурсної комісії пройшли сімдесят.

А далі фортуна опинилася в руках хмельничан. З двадцять сьомого жовтня розпочалося голосування за найкращі проекти, й триватиме воно до двадцять п’ятого листопада. Майже тисячу двісті хмельничан вже проголосували за вподобаний ними Громадський проект.

Конкурс Громадських ініціатив у Хмельницькому проходить вдруге. Так мільйон на реалізацію проектів, що отримали перемогу у змаганнях 2016-го, використали 2017-го. Тоді переможців – а саме на них вистачило грошей, було дванадцять.

А цьогорічні отримають гроші й муситимуть втілитися в життя 2018-го. Якими вони будуть – визначать хмельничани. До речі, голос можна віддати одразу за п’ять вподобаних ініціатив.

" " " "