Подільські медичні читання.

1067

У Хмельницькому відбулися традиційні «Подільські медичні читання».  Вже десятий рік поспіль до міста приїздять провідні вчені з усієї України. Вони діляться сучасними підходами лікування пацієнтів. Цього року інноваціями, зібраними з Європейської медичної школи, науковці  діляться з терапевтами та сімейними лікарями Хмельницької області.  Для останніх це виняткова можливість навчитися нового.

Вже десятий рік поспіль у Хмельницькому  відбувається науково-практична конференція «Подільські медичні читання». За ці роки до міста завітало чимало провідних лікарів України.

Прослухати конференцію прийшли лікарі терапевтичного профілю та загальної практики сімейної медицини. В програмі зазначені нові підходи лікування серцево-судинної та  бронхолегеневої  систем. На подібних заходах учасники отримують безліч цікавих та практичних навичок лікування своїх пацієнтів.

Особливість такої конференції у її доступності. Будь який лікар з найвіддаленішого куточка області може приїхати за новими знаннями.

Конференція розрахована на 250 осіб.  По завершенню вони отримають сертифікати, які  засвідчують про підвищення кваліфікації лікаря.

 

" " " "