ДИПЛОМАТИЧНИЙ ФОРУМ

200

Міжнародна зустріч у Хмельницькому. На дипломатичний форум у тиловий регіон завітали повноважні посли Молдови, Азербайджану, Хорватії, Словаччини, Туреччини, Болгарії та Чорногорії. Високоповажні гості зустрілись із керівниками області та міста.

Під час зустрічі за круглим столом говорили про важкі часи і як їх спільно подолати. З перших днів війни Хмельниччина відчула, що значить бути тиловим регіоном, який забезпечував допомогою переселенців, відправляв необхідне на фронт, приймав релоковані підприємства. Це спільна робота влади, органів соціального захисту, бізнесу, лікувальних установ.

Сучасне обладнання не єдина підтримка від іноземних партнерів. Завдяки їх небайдужості Хмельниччина отримала сотні тон гуманітарної допомоги включаючи речі першої необхідності. Страшна війна принесла багато розрухи та болю, але й друзів, які живуть однією ціллю з українцями.

Тож вірних друзів, які підставили плече допомоги, та продовжують це робити, Хмельницький завжди чекає.

Допомога не залежала від розміру країни, чи кількості її населення. На подальшу співпрацю та покращення відносин сподівається Болгарія. Адже разом ми сильніші, переконує тимчасово повірений у справах.

Безумовну підтримку у національній ідеї українців висловив Надзвичайний та Повноважний посол Туреччини.

Міжнародна зустріч це ще один крок до європейського майбутнього України, та зміцнення нашого становища на світовій арені.

" " " "