«Хмельницька Венеція»꞉ наслідки зливи в обласному центрі

Погода вкотре випробовує хмельничан на витривалість та емоційність, а дороги обласного центру – на міцність та зручність

1280

Сильний дощ з градом  знову наробили збитків в обласному центрі. Вулиці міста перетворилися подекуди на моря, які намагалися подолати автомобілі та громадський транспорт.

Місцями через велику кількість води, автівки не могли рухатися самостійно. Тому водіям доводилося буксувати.

Традиційно найбільше постраждала вулиця Зарічанська. Також затопило вулицю Чорновола.

Справжнє море розлилося біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка.

Плавати довелося автотранспорту і у  Гречанах , біля педагогічної академії. Водії, немов амфібії долали воду, на перехресті вулиць Водопровідної та провулку Шевченка.

Крім того, через забиті каналізаційні люки, вода не могла потрапити в систему каналізації та била з−під землі. Зокрема, це  можна було спостерігати на перехресті вулиць Героїв Майдану та Грушевського

Також в окремих мікрорайонах міста випав  град розміром з черешню.

Фото та відео наслідків зливи розміщені у соціальних мережах. Однак хмельничани  ставляться до подій з гумором і зауважують, що викладають ці відео не для того аби покритикувати когось за бездіяльність, а навпаки аби вказати найпроблемніші точки у місті, які потребують найпершого облаштування.

Дехто з містян, які мешкають на Зарічанській, вирішив скористатися новим видом транспорту та показати як можна пересуватися і в таких умовах.

Отож, хочеться сподіватися, що погода стабілізується та більше не завдаватиме збитків місту.

" " " "