У воді та без асфальту꞉ сильна злива зруйнувала асфальтне покриття на вулицях Хмельницького

Злива, яка вчора, 4 серпня, двічі пройшла в обласному центрі, завдала місту чималих збитків

631

Деякі вулиці не лише затопило, а й залишило без асфальту. Зокрема, вщент знесло дорожнє покриття на вулиці Грушевського та у мікрорайоні Виставка.

Після дощу на перехресті вулиць Грушевського та Героїв Майдану внаслідок зливи утворились затори, які, разом із водою, «посприяли» появі провалля посеред дороги.

 

Сильний дощ пошкодив покриття міжквартальної дороги у мікрорайоні Виставка. Змило асфальт із дороги між будинками на вул. Зарічанська 4 та вул. Зарічанська 2, яка веде до Старокостянтинівського шосе 8. Щоб уникнути аварійних ситуацій там було перекрито рух транспорту.

Тому місцевим жителям доводилося здійснювати обꞌїзд міжквартальною дорогою,що веде від світлофору на перехресті Старокостянтинівське шосе та вул Зарічанська до магазину “Вінницький” або ж користуватися іншою міжквартальною дорогою, що пролягає між будинком Зарічанська 8 та Політехнічним коледжом, біля будинків Зарічанська 6/2 та Зарічанська 6/1.

Роботи з відновлення у місті тривають ще з кінця вчорашньої доби та продовжуватимуться далі, поки Хмельницький не повернеться до звичного життя та функціонування.

Нагадаємо, що внаслідок вчорашньої зливи, Хмельницький затопило

" " " "