Хмельницький речовий ринок модернізують

Найбільший речовий ринок обласного центру планують дещо модернізувати та облаштувати

1913

Про подальшу рооботу стосовно модернізації ринку йшлося на зустрічі посадовців міської ради, представників торгових рядів та торгових майданчиків ринку та учасників ГО «Асоціація Хмельницьких ринків», повідомляє «ХМ-ІНСАЙД».

Наразі,  вирішується питання ремонту дорожнього покриття проїзду Козловського. Також планують пустити по проїзду автобусний маршрут. Обговорили і важливу проблему, що стосується системи водовідведення, адже  під час дощу ринок «плаває» у воді. Щоб вирішити цю проблему, розглянули можливість прокладання труб під залізничними коліями. Також, з метою зниження рівня води, планують очистити дно русла річки Плоскої. Це робитимуть через водопропускну споруду, що знаходиться під залізничими коліями. Відповідну згоду «Укрзалізниці» вже отримано.

Крім того, своє місце розташування змінить зупинка «Речовий ринок», що на Львівському шосе. Її перемістять вперед та облаштують заїзну кишеню.

Для того, щоб покращити транспортне сполучення та комфортний доїзд до ринків, вирішують і можливість побудови автомобільного тунелю. Для цього планують зробити «прокол» під залізницею. На це, ще у 2018 році, підготували усю необхідну проєктно-кошторисну документацію. Тепер лобіюють це питання аби проєкт було включено до програми «Велике будівництво».

" " " "