«Тверезі люди» завітали на Хмельниччину: на Славутчині відбувся цікавий фестиваль

Кожного року, як правило влітку, жителі з різних регіонів країни, що дотримуються здорового способу життя, на п’ять днів, поринають в атмосферу активного та здорового дозвілля

460

Адже мета фестивалю – об’єднатися з однодумцями, обмінятися досвідом та обговорити плани. Усі учасники заходу активно пропагують здоровий спосіб життя. Локація заходу щораз інша. Минулого року фестиваль проводили на Житомирщині, а цьогоріч «Тверезі люди» завітали на «Голубі озера», що на Славутчині.

Відкриття фестивалю було досить урочистим. Після виконання Державного гімну та підняття Державного прапора, хвилиною мовчання вшанували пам’ять засновника організації «Твереза Україна» Федора Калінчука та загиблих учасників бойових дій. Усіх присутніх також привітав міський голова Славути Василь Сидор, який зробив приємний сюрприз для учасників фестивалю. На його запрошення, на свято прибули місцеві козаки на конях і радо катали верхи усіх охочих.

Програма свята була досить насиченою. Усі учасники брали участь у різноманітних іграх, розвагах, спортивних змаганнях. Організовувалися цікаві мандрівки. Також охочі грали в пейнтбол та займалися риболовлею. Усіх смачно частували стравами з польової кухні.

Цікавою була й музична атмосфера фестивалю. Так Народний дитячий фольклорний гурт «Щедрик» показав усім присутнім святкування обряду Івана Купала. Також виступали і сучасні музично-танцювальні гурти “Uphill dance”, “ENEL’”, “Кальцій”, “Ремонт взуття”, які дарували учаникам свята хороший настрій, повідомляє «Еспресо. Захід»

Також для охочих було проведено курси самопозбавлення від шкідливих звичок. Загалом, кожен з учасників гарно  відпочив, отримав нові знання, зарядився позитивною енергією та отримав хорошу мотивацію, аби повернувшись додому, як зазначили організатори фесту, творити українську державу.

" " " "