ХТО ЯК НЕ МИ: КОМУНАЛЬНИКИ ПРО ВІДБУДОВУ

54

Підтримують порядок не тільки у рідному місті, а й у іншій частині країни. Хмельницькі комунальники допомагають із відновленням будинків на прифронтових територіях. Та найголовніше – чоловіки облаштовували фортифікаційні споруди поблизу гарячих точок. Більше про відрядження.

Встановлення вікон та скла, повна відбудова даху або ж частини будинку – люди потребують допомоги. Матеріала були забезпечені, відновлювали всієї Україною, в тому числі і хмельницькі комунальники без роздумів вирушили на поміч. Кажуть, ситуація у містах та селах, які потерпають від російської орди важка. Та попри все тримаються.

Найважчою ситуація була у Святогірську, кажуть комунальники. Розбита військова техніка була чи не на кожному розі, а зруйнованих будинків в рази більше аніж вцілілих.

Окрім роботи у громадах комунальники працювали і за їх межами. На Донецькому напрямку чоловіки залучалися до облаштування фортифікаційних споруд, окопів. А неподалік – війна, вибухи, прильоти, стовпи диму. Та кажуть страху не було, адже знали для чого вони це роблять.

Працювали у складних погодніх умовах – дощі, снігопади, та рук не покладали, адже розуміли – людям, які проживають там набагато важче.

Хто як не ми – в один голос відповідають чоловіки. Кажуть, готові знову в разі потреби, а така є, вирушити на допомогу.

" " " "