ДУМКА ХМЕЛЬНИЧАН – ВАЖЛИВА!

64

Думку щонайменше 7 сотень жителів Хмельницької територіальної громади різного віку і статусу, методом анкетування планують зібрати під час соціологічного дослідження. В анкеті два десятки запитань, відповідь на які допоможуть виявити недоліки  Хмельницької територіальної громади та врахувати позицію її жителів щодо подальшого розвитку.

Анкету розробили експерти Агенції розвитку Хмельницького та науковці Хмельницького національного університету. Жителів запитають, як вони оцінюють рівень надання послуг, що заважає розвитку громади та що хотіли б змінити.

Студенти Хмельницького національного університету та Хмельницького університету управління та права проведуть соціологічне дослідження на волонтерських засадах.

Дані, отримані молодими науковцями, можуть бути покладені в основу різних стратегічних ініціатив у Хмельницькій громаді. Зокрема, при розробці плану відновлення чи розвитку громади.

Наразі Хмельницька громада має стратегію розвитку до 2025 року. Робота над її оновленням, з урахуванням реалій війни, має розпочатися восени.

" " " "