КОЛЕКТИВ ДПС У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІДТРИМАВ ІРИНУ ЗЛЕНКО

2427

Увесь колектив хмельницького управління податкової служби виступив на захист своєї керівниці. Ірину Зленко призначили очолювати відомство у лютому 2022. І от днями надійшов указ про її відсторонення. Усі працівники категорично не згодні з таким рішенням. На зборах колективу були зібрані підписи на підтримку очільниці. З відповідним листом податківці звернулись до Офісу Президента, Мінфіну, Верховної ради та Податкової служби України.

За словами підлеглих, за час війни відомство здійснило понад 1500 виїзних зустрічей з бізнесом. Податкова служба Хмельниччини успішно тримає економічний фронт, кажуть працівники. Саме тому вони не розуміють доцільність заміни керівника.

Хмельниччина входить у десятку областей за ритмічністю наповнення бюджетів усіх рівнів, хоча війна досить суттєво вплинула на усі галузі економіки.

Сама Ірина Зленко вважає своє відсторонення від посади необгунтованим. Каже, знає свою роботу, тому залишається із колективом.

Колектив просить втрутитись вище державне керівництво в ситуацію та посприяти, щоб Держподаткова служба не розглядала питання заміни нинішнього керівника регіонального відомства.

" " " "