КОЛИШНІЙ ТАБІР ПІД ОЗДОРОВЛЕННЯ

187

Новий та сучасний центр психічного здоров’я з’явиться у Хмельницькому. Новітнє обладнання та спеціалістів розмістять у колишньому таборі відпочинку хмельницького заводу Укрелектроапарат. Його у власність планує придбати Хмельницька міська лікарня.

На черзі – придбання табору та виготовлення проектно – кошторисної документації. У частині приміщень табору необхідний ремонт, іншу – потрібно добудувати, а от ще одна -в гарному стані. Роботи з облаштування майбутнього центру будуть проводити як за рахунок коштів з місцевого бюджету, так і за рахунок донорів.

На думку місцевої влади – це буде повноцінний центр психічного здоров’я та реабілітації, де можна пройти фізичну та психологічну реабілітацію, отримати певні медичні послуги для покращення стану здоров’я. Лікування у закладі буде надаватися військовим, родинам діючих та полеглих захисників. З частиною персоналу вже визначились, та от у деяких спеціалістах все ж є потреба.

Половину обладнання за отримані кошти від купівлі забезпечить Укрелектроапарат. А облаштувати потужний  та чи не єдиний в країні заклад міська рада планує до кінця 2024 року.

" " " "