ЗАЛІЗНІ ЛЮДИ

184

15 років машиністом у Волновасі, далі заступник з експлуатації, потім війна, а тепер Гречани. Свій життєвий шлях залізничника розповідає начальник депо Гречани Роман Хардін.

На знак подяки за невтомну працю та з нагоди дня залізничника Укрпошта представила новий поштовий випуск тиражем у 150 тисяч примірників під назвою «Героїчні професії. Залізні люди». В основі історії зображення лежить реальна подія, яка трапилась 3 травня 2023 року, коли російські окупанти нанесли удар по залізничному вокзалу у місті Херсон.

4 травня о 10:18 незламний потяг сполучення Херсон-Львів прибув до місця призначення. І той день, не єдиний у історії залізничників, коли попри обстріли та небезпеку робота була зроблена, а життя були врятовані.

Ані на хвилину укрзалізниця не зупинила курсування потягів навіть у найважчих умовах. А з початком війни пекельні умови розпочались у евакуаційних потягів.

Саме завдяки залізниці Проскурів став потужним логістичним центром, а потім і центром області. Та сьогодення внесло корективи й у складові перевезень. Адже залізниця активно працює на благо не тільки цивільних, а й захисників.

" " " "