«КОМАНДА СИМЧИШИНА» ЗВІТУЄ

326

Великі плани в які ввірвалася війна. Другий рік роботи депутатів Хмельницької обласної ради восьмого скликання розпочався з неоголошеної війни та повномасштабного вторгнення росії в Україну. Попри напружений рік, обласні обранці працювали на військо та цивільних. Незважаючи на те, що головний розпорядник обласного кошторису відав свої повноваження Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

На початку повномасштабного вторгнення кожного пленарного засідання, обласні обранці працювали над тим аби привернути якомога більше уваги світової спільноти до наслідків терористичних атак росіян на українські міста та села.

Частина звернень депутатів, були спрямовані до вищих керівних органів держави. Мова йде про звернення до Верховної Ради України, щодо заборони церкви московського патріархату в Україні, позбавлення звання Героя України зрадників та колаборантів.

З 24-го лютого 2022-го року кожен українець став частинкою волонтерської спільноти. Юрій Смаль є головою благодійного фонду «Волонтери Поділля» робота якого спрямована на підтримку наших захисників.

Після захоплення українських територій росіянами у лютому та березні 2022-го року із окупованих територій  від війни втікали сотні тисяч українців. Значна частина з них знайшла прихисток у Хмельницькому та області.

Робота велась і по одинці. Григорій Галкін каже, що тоді прийняв для себе рішення  робити все аби допомогти вибити ворога з нашої землі.

Дехто із обранців вирішив не просто допомагати нашому війську матеріально чи фізично, а самому брати участь у звільненні українських територій, зокрема це зробив Віктор Бурлик та Руслан Лещишин. Наразі кожен із  депутатів сподівається, що у наступному році можна буде працювати над відбудовою України у якій не буде ні, ворогів ні війни.

" " " "