КОРПОРАТИВНЕ ФУТБОЛЬНЕ ДЕРБІ

381

Кожен із цих хлопців є професіоналом своєї справи у різних структурних підрозділів Групи Компаній «VITAGRO». Вихідними їм довелося демонструвати  і свою вправність у володінні м’ячем. У суботу та неділю Група Компаній «VITAGRO» провела для своїх працівників футзальне дербі.

Два дні напружених змагань, сотня голів, сім команд. Та головне, що об’єднало  учасників-це любов до  футболу. Гравець ФК «Гвардійське» каже, цим видом спорту займається більше на любительському рівні.

Гравець команди «Хмельницький офіс» Богдан Шемчук переконує, що після кількох хвилин гри, вже відчув досить високу підготовку команд, які приїхали на турнір.

Кожен із гравців розуміє, що можливість проводити такі чемпіонати, займатися спортом та жити у вільній Україні зараз-це все звитяга  наших хлопців, котрі б’ють ворога по всіх фронтах.

Оцінив досить високий рівень футболістів суддя турніру. Незважаючи на те, що багато хлопців любителі, проте потенціал у окремих гравців вагомий.

Такого масштабу турнір із футзалу Групи Компаній «VITAGRO» проводить вперше, проте вже зараз можна сміливо сказати, що він буде традиційним.

Після напружених ігор із стовідсотковим результатом перемог перше місце у турнірі здобула команда «GpsSecurity».

" " " "