МАРІУПОЛЬЦІ ОТРИМАЛИ ПРОДУКТОВІ СЕРТИФІКАТИ

264

Подарунки до дня Святого Миколая. Влітку цього року рамках підписання двостороннього меморандуму  між головою Хмельницької обласної ради Віолетою Лабазюк та американським благодійним фондом, вдалося спрямувати гроші для підтримки маріупольців.

Євген Мазур  до повномасштабного вторгнення жив та працював у Маріуполі. Проте із лютого його та кількох сотень тамтешніх мешканців змінилося. Зараз чоловік зі сльозами на очах згадує свій дім, те – що від нього залишилося.

Наразі чоловік опікується маріупольцями котрі переїхали на Хмельниччину. На обліку  у громадській організації перебуває більше двох з половиною тисяч людей, яким вдалося виїхати із міста над Азовом. Серед тих кому  вдалося це зробити і Катерина.

Вирватися із рук рашистів навесні цього року вдалося Валентині. Вона із родиною мешкала біля заводу Ілліча. Після приходу росіян тато був заручником, у школі  де перебував місяць, а чоловіка забрали в колонію Оленівки.

В рамках літньої поїздки голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк до Сполучених Штатів Америки на запрошення August Mission, вдалося підписати меморандум про співпрацю із тамтешньої благодійної організацією. В результаті американці надали фінансову допомогу, яку спрямували на продуктові сертифікати для маріупольців.

Голова Хмельницької обласної ради переконує, зупинятися на цьому не будуть. Вже ведуться перемовини для подальшої допомоги вимушеним переселенцям.

" " " "