МІСТ ПО ГРУШЕВСЬКОГО ВІДКРИЛИ

212

Осучаснити та продовжити роботу ще не на одне десятиліття. Більше місяця тому на мосту, що по вулиці Грушевського, розпочались роботи із заміни деформаційних швів. Ця переправа є найновішою у Хмельницькому. Проте, будувалася ще за старими технологіями. Тому тут і оновили певні елементи і замінили асфальтне покриття.

Спеціалісти компанії URD Українські дороги кажуть, що раніше тут були встановленні залізні деформаційні шви, проте, під час вібрації та зміни погодних умов вони руйнували асфальт. Тривалість ремонту, підрядник пояснює тим, що під час обстеження були виявленні деякі додаткові проблеми.

Спочатку спеціалісти компанії URD Українські дороги замінили елементи на одній частині дороги, яка була закрита для руху транспорту, далі приступили до іншої. Водії кажуть, що незручності у цей період були, але переважно у ранковий та вечірній час, усі розуміють, що ремонт потрібен та був на часі.

Цього року у Хмельницькій міській раді запланували роботи із ремонту та модернізації ще однієї переправи. А саме найголовнішого мосту обласного центру – Кам’янецького.

" " " "