МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ

386

Другий рік поспіль ми зустрічаємо день народження країни із тривогою та сумом. Біль щоденних втрат, атаки ворога не дозволяють розслабитись. А пам’ять про полеглих завжди у наших серцях. У Волочиській громаді у день Незалежності провели спільний молебень за загиблими та за мир.

Війна згуртувала українців – додала сил та зміцнила нас як націю.

Нині кожен працює на перемогу, адже ми хочемо мирно жити у своїй країні. Але й ворогу не дамо шансів.

За час війни 39 жителів громади віддали життя за Україну. У місцевому будинку культури їхні портрети нагадують – якою ціною ми утримуємо незалежність. Сапер Олександр Байда загинув 29 березня цього року у Миколаївській області. Мати розповідає, він був за кордоном, проте з початком великої війни став до лав захисників.

Нині у громаді активно працюють волонтери, поранені проходять реабілітацію, захисники мужньо тримають зброю. До дня Незалежності тих, хто робить свій вклад в перемогу відзначили грамотами та відзнаками.Чоловік Майї Овчарук – нині у пекельному Бахмуті.

Присутні на заході поклали квіти до портретів захисників на Алеї слави. Наша незалежна країна виховала справжніх патріотів, які не вагаючись пішли у бій із ворогом.

" " " "