МОЖЛИВОСТІ ПІД ЧАС ВІЙНИ

224

У лютому хмельничанка Вікторія Міль залишилися без роботи. Два місяці невизначеності  через  війну. Зрештою, зрозуміла, що потрібно діяти. Несподівані труднощі – це шанс для нових можливостей.

Зараз Вікторія на новій роботі. Займається з дітьми, котрі через війну залишили власний дім і тепер проживають у Хмельницькому. Каже, так знайшла своє маленьке покликання.

Діяти – один із способів подолати психоемоційну напругу. Психологиня Віктрія Муха у період невизначеності радить здобувати нові знання.

До прикладу, опанувати іноземну мову. Сергій Тостіхін викладач польської. Перед війною охочих її вивчати було помітно менше ніж зараз.

Ділиться власними спостереженнями автор навчальних курсів з риторики для дітей та дорослих Олексій Єленков. Бажаючих навчатися вправно розмовляти поменшало вдвічі ніж було до активних бойових дій. Втім, з кожним днем, що наближає  перемогу,- люди частіше розмірковують про своє майбутнє.

Що знаєш і вмієш – за плечима не носити, – кажуть герої сюжету. А здобуті нові навички знадобляться для розбудови країни зараз і після обов’язкової перемоги.

" " " "