НА ЗАХИСТІ ІНТЕРЕСІВ ГРОМАДЯН

187

7 грудня в Україні відзначають день місцевого самоврядування. З цієї нагоди, у стінах будинку рад, зібралися депутати обласної ради. Повномасштабне вторгнення змусило управлінців опановувати нові навички. Так, працівники апарату обласної ради стали волонтерами гуманітарних штабів. Вони забезпечують військових та мирне населення усім необхідним.

Робота органів самоврядування підтримує населення та покращує життя. І саме місцеве самоврядування знає всі проблеми тої чи іншої громади. Та вирішити ці проблеми місцеві управлінців можуть лише пліч- о- пліч, спільно із жителями.

Діяти в інтересах населення можуть лише ті  управлінці, яким дійсно небайдужа доля громади. Саме такими є кожен з тут присутніх.

Із впровадженням реформи децентралізації, голови тергромад, районних та обласних рад взяли на себе велику відповідальність за розвиток міст та селищ. Тож цей обов’язок ми повинні виконувати і надалі, наголошує голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Місцеве самоврядування стало одним із механізмів вирішення не тільки регіональних, а й загальнодержавних питань. Тож саме від роботи місцевих управлінців залежить життя громад та України загалом.

" " " "