НА ЗУСТРІЧІ З КУМИРОМ

204

Про враження від спілкування із зіркою – з перших вуст. Троє вихованців Хмельницької ДЮСШ № 3 побували у Польщі. Там титулована спортсменка Еліна Світоліна організувала табір для талановитих дітей. Троє вихованців ДЮСШ № 3 змалечку захоплюються тенісом. Та є призерами різних змагань. А зустріч із Світоліною лише додала наснаги. Олексій змагається у парі на чемпіонатах зі своїм другом Сашком. Каже, після таборування ще більше полюбив цей вид спорту.

Програма табору поєднувала в собі в собі загальнорозвиваючі та спортивні тренування, гімнастику та психологічні консультації. Усе це разом робило перебування дітей у таборі цікавим та незабутнім, каже Сашко.

Аня Щавінська гордо носить футболку із автографом відомої тенісистки. Каже, у табір приїхали діти зі всієї України. І майже усі вони знайомі між собою, адже зустрічаються на змаганнях. Та головна зустріч, яка залишила незабутні емоції – звісно ж, з Еліною Світоліної.

Ці діти – майбутнє українського тенісу. Вони цілеспрямовані та працьовиті. Проте завжди є чому навчатись. Тож у польському таборі кращі наставники давали майстер-класи хорошої техніки. Тамтешні корти досить сучасні та мають професійне обладнання.

Враження в дітей від спортивного табору залишаться з ними надовго. А рекомендації тренерів допоможуть досягти ще кращих результатів у цьому виді спорту.

" " " "