НАГОРОДИ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

193

У сесійній залі обласної ради – цвіт української нації, – активна молодь, спортсмени, волонтерська спільнота. Ті, хто щоденною працею здобувають маленькі перемоги за шкільною партою, на спортивних аренах, сценах і допомагають війську. Присутні хвилиною мовчання вшановують пам’ять полеглих у російсько-українській війні. У вітальному слові голова обласної ради Віолета Лабазюк дякує усім, хто своєю щоденною працею наближає велику перемогу.

Серед нагороджених – шістдесят учнів Хмельниччини. Протягом року вони брали активну участь у житті свого навчального закладу. Досягли помітних здобутків у спорті, мистецтві, волонтерстві й навчанні.

Учениця третього Дунаєвецького ліцею Юлія Антюк склала мультимедійний тест з англійської мови на 200 балів. Тепер вона студентка одного із Київського вищого навчального закладу. Мама пишається своєю донькою.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Хмельниччини подяки отримали 7 спортсменів. Чемпіони та призери міжнародних змагань з кікбоксингу, боксу, плавання, тхеквондо, регбі та велоспорту.

За активну громадянську позицію в умовах воєнного стану і наближення перемоги подяки отримали волонтери Хмельниччини. Це – представники обласного благодійного фонду «Центр Добриня», «Мистецької сотні «Гайдамаки», «Благодійного фонду «Подих нації», ГО «Творча сотня «Рух до Перемоги».

Свої здобутки учасники святкового зібрання присвятили Україні. Кажуть, робитимуть усе, аби перемога була якомога швидшою.

" " " "