ВІДПОЧИНОК ДОБІГ КІНЦЯ

186

Останній табірний вечір у цьому році. Табір національно-патріотичного виховання Еко Лайф Збруч завершив 12 зміну. На крайню зміну літа 2023 заїхали діти захисників та захисниць Теофіпольської громади. Тижневий відпочинок був багатий на емоції та події, але тепер залишати друзів вихованцям надзвичайно сумно.

Басейн, катамарани, зустрічі із військовими, активності та цікаві розваги щодня не покидали дітей. Тут, у єднанні із природою, представники молодого покоління відпочивали, набирались нових сил та знаходили цікаві знайомства, які запам’ятаються на роки. Ба більше-  зустрічали і друзів дитинства.

Майже тисячу дітей військовослужбовців з усієї області відчули що таке справжній літній табір. Цей відпочинок був вкрай необхідний дітворі, адже постійні хвилювання та стреси виснажують, а попереду новий навчальний рік.

Перебуваючи 7 днів у таборі підлітки отримували не тільки позитивні емоції, а й корисну та смачну їжу. Кажуть, усі страви тут особливо смачні та поживні.

На закриття 12-тої зміни приїхали і батьки вихованців табору. Кажуть, віддававши дітей у табір не хвилювались, а почувши щасливі голоси в перший день зрозуміли –  дітвора у надійних руках.

Для останнього вечора у таборі діти підготували з десяток цікавих номерів. Співи, танці, та усі інші номери відрізнялись один від одного, та все ж було те що об’єднує, і це – любов до України.

Ще декілька років тому територія табору була пусткою. На місці еко будиночків та безлічі розваг були просто хащі. З початком війни опіку над  територію для відновлення та створення дитячої оази взяв благодійний фонд сім’ї Лабазюк «Ми поруч».

Проект Поділля Мрій став віддушиною для дітей та батьків. Його втілення було нелегким, але в світі немає нічого важливішого аніж щирі дитячі посмішки, тим більше у такий нелегкий для країни час. Чимало зусиль та коштів було вкладено у проект та попереду- лише розвиток та нарощування темпів.

На позитивній та водночас сумній прощальні ноті завершився останній табірний вечір. Та засмучуватись не варто, адже Поділля Мрій обов’язково збере усіх дітей захисників ще раз під вже, сподіваємось мирним небом, літа 2024.

" " " "