НАРОДЖЕННЯ НОВОЇ КОМАНДИ

252

Найкращі світові виробники, найпривітніші консультанти і чи не найнижчі ціни. У Хмельницькому відкрився сучасний магазин побутової хімії та товарів домашнього вжитку від відомої української мережі. Компанія Буд центр стрімко розвивається дотримуючись визначених принципів. Перший та найголовніший – якість.

Прямі поставки від виробників – це не тільки якість, а й економія коштів. У магазині представлені десятки різновидів побутової хімії, засобів особистої гігієни, на будь який смак та гаманець. Окрім цього, для розташування крамниць, компанія обирає найдоступніші для клієнтів місця.

На полицях також можна побачити продукти харчування з-за кордону. А для виробів з кераміки та пластику тут – окремий відділ. Усі вироби – українські, тож їх продаж це – значний внесок у розвиток нашої економіки.

В день відкриття до магазину завітало чимало покупців. Відвідувачі розповідають, такого великого вибору за доступними цінами давно не бачили. Кажуть, обов’язково зазирнуть у Буд центр ще не один раз.

Для постійних клієнтів, у майбутньому, Буд центр готує чимало сюрпризів у вигляді акцій та бонусів. Тож команда закликає стежити за оновленнями.

Велика та дружна команда компанії Буд центр гостинно запрошує відвідати магазин за адресою Панаса Мирного 14\1а та придбати якісну й доступну продукцію вітчизняного або ж іноземного виробництва. Тож, ласкаво просимо до Будцентру.

" " " "