РОБІТНИЧІ КАДРИ

340

Два десятиліття у Ярмолинцях навчають робітничих професій у місцевому центрі професійної освіти. Сьогодні тут є усе необхідне для опановування сучасними технологіями та високими професійними навичками. Навчання безоплатне, успішним учням виплачується стипендія, іногородні здобувачі освіти забезпечуються гуртожитком.

Гордість закладу – сучасний навчально-практичний центр зі слюсарної справи, який було відкрито у 2019 році. Слюсарі – ремонтники «відточують» майстерність у буквальному сенсі цього слова на верстаті ЧПУ плазмової різки. Учні навчаються на якісному обладнанні, яким вони будуть користуватися на виробництві.

Обрати навчання можна серед 21-єї професії. Одні з найпопулярніших – будівельні. Такі як муляр, штукатур, лицювальник-плиточник. Незмінно великий конкурс  на зварювальників, слюсарів, швачок-кравців, кухарів, водіїв – розповідає директор закладу Василь Мельник.

Від вересня минулого року у закладі розпочалося повноцінне очне навчання. Тут обладнали укриття. Провели ремонт гуртожитку. Учні закладу незмінні переможці  в обласних, всеукраїнських і міжнародних фахових конкурсах. А творчі здібності можна розвивати на численних позаурочних гуртках.

Приймальня комісія вже розпочала роботу. Ярмолинецький агропромисловий центр запрошує на навчання випускників 9 та 11 класів. Двері навчального закладу завжди відкриті для нових учнів.

" " " "