НЕЗЛАМНІ ДУХОМ

292

Інвалідність не вирок. Попри певні фізичні вади ці люди мають незламний дух. Ганна Будняк отримала травму ще маленькою дівчинкою. Попри всі складнощі, що випали на долю,- жінка не втрачає оптимізму. Ба більше – допомагає іншим боротися і перемагати недуги.

Напередодні міжнародного дня людей з інвалідністю голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася із представниками громадських організацій Хмельницької та Волочиської громад, що опікуються людьми з обмеженими фізичними можливостями. Подякувала їм за роботу і активну громадську діяльність.

У Волочиській громадській організації  «Поклик серця» на обліку 620 людей з інвалідністю. Очільниця Валентина Швець  каже,- намагаються їм допомагати усім необхідним,- ліками, продуктами харчування.

А інколи і добре слово на вагу золота. Особливо, коли мова іде про дітей.

Подяки Хмельницької обласної ради та продуктові набори отримали колективи громадських організацій «Поклик серця».

«Центр надання соціальних послух Волочиської міської ради, Хмельницький фонд інвалідів «Доброта» та Хмельницьке міське товариство жінок-інвалідів.

На Хмельниччині проживає майже 150 тисяч людей з інвалідністю.  Вони хочуть і можуть бути повноцінними членами суспільства. Кажуть,-  їх не потрібно жаліти чи надмірно героїзувати. А просто бути уважнішим до тих хто поряд і потребує допомоги.

" " " "