НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДО СПІВПРАЦІ – ПРЕДСТАВНИКИ АГРОХОЛДИНГІВ ВІДВІДАЛИ ЗАВОД BAYTON

213

Найбільший в Україні завод з виробництва засобів захисту рослин та добрив восени минулого року відкрили на Хмельниччині. Раніше агровиробники імпортували таку продукцію з росії та білорусії. Нині усе найнеобхідніше для роботи в полі та саду виготовляють на цих потужностях. Попри війну та нестабільну економіку тут думають про розширення виробництва, аби забезпечити потреби ринку. Для ознайомлення з роботою заводу запросили представників провідних агрохолдингів. Присутнім розповіли про стратегію 4 в 1.

Уся продукція тут перебуває під посиленим контролем науковців. Центр досліджень та інновацій включає 4 стратегічних структури – 2 розробницькі лабораторії, департамент з контролю якості, дослідницьку лабораторію. Хіміки розробляють новітні продукти. Виконують тут і комерційні замовлення – на визначення мікроелементів та азоту у грунті, до прикладу. Обладнання світових виробників дозволяє зробити це максимально якісно.

Активні бойові дії в рази зменшили посівні площі землеробів. Незважаючи на це, вони знову готуються вирощувати хліб. Та шукають надійних партнерів.

Потужності та найменування продукції приємно вразили аграріїв. Впевнені, подальша співпраця не за горами.

Присутні переконались, завод BAYTON – це якіснаторговельна марка на ринку, робочі місця, податки, розвиток економіки і внесок у потужність нашої обороноздатності.

" " " "