РОЗБУДОВА ХМЕЛЬНИЧЧИНИ ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ

239

У Хмельницькому презентували бізнес-платформу для відновлення України «Вільні». Разом з міжнародними партнерами та місцевою владою говорять про шляхи залучення інвестицій в Україну.

Основною метою Форуму «Хмельниччина під час війни та повоєнний розвиток» є створення платформи для співпраці між місцевою владою, іноземними та українськими компаніями.

Деякі з підприємців вже працюють в Україні та планують розширити свій бізнес після перемоги. Іранта Дубай – співвласник мережі готелів по всьому світу. Він вражений українською гостинністю та зацікавився туристичною індустрією Хмельниччини.

Альфред Праус -президент Українсько-Австрійської Асоціації, працює в Україні вже 15 років. Це його другий візит на Хмельниччину. Одна з його місій – допомагати українським компаніям виходити на австрійський ринок.

Зелена енергетика, легка промисловість та ІТ є одними з найпривабливіших секторів для іноземних інвестицій у Хмельницькій громаді.

Зокрема, підприємців зацікавили умови співпраці з індустріальним парком, що будується у Хмельницькій громаді. Попередньо, перша черга парку з привабливими для бізнесу умовами, має запрацювати наступного року.

" " " "