ОБДАРОВАНІ ТА ТАЛАНОВИТІ

222

Майбутнє України. Школярів Хмельниччини сьогодні вітали у стінах Хмельницької обласної ради. Це діти, які мають високі здобутки у навчанні із різних дисциплін. Про що мріє нинішня молодь?

Школярка Юлія із Хмельницького поглиблено вивчає українську мову. Нещодавно дівчина повернулася із чергової олімпіади, де зайняла перше місце. Куди поступати та на яку спеціальність поки що не знає.

Разом із іншими учнями та ученицям до обласної ради завітала і восьмикласниця Ліза. Нахил дівчини – це біологія. У всеукраїнській олімпіаді вона стала першою.

Ліза родом із розбомбленого росіянами Маріуполя. До Хмельницького переїхала разом із батьками, коли окупанти дозволили вперше евакуювати мирне населення. Додому хочеться, але додає, що залишиться у Хмельницькому.

Діти – це молоді пагони української нації, а ті хто боронять нашу державу від ворога – це її цвіт. Саме подвиг наших захисників та захисниць має бути пріоритетом для розвитку дітей на багато поколінь вперед, переконана голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Перемоги в спорті та навчанні для дітей – це тільки початок – смак від яких має триматися довго аби розвиток був впродовж всього життя.

Здобутки дітей могли б не бути такими високими, якби не педагоги. Саме вчитель закладає у дитячий розум та серце людяність, добро та знання.

" " " "